Komponentdatabase

Tilbud

NOCA produserer elektronikk som skal høyt opp og langt ned. Noe skal inn i satellitter og noe skal inn i utstyr på dypt vann. Våre produkter er installert i de største undersjøiske anlegg, på verdens mest avanserte marinefartøy, i satellitter i bane rundt jorden eller i maskiner som hører hverdagslivet til. Uansett må produkter fra vår fabrikk være solide og utmerke seg ved å kunne tåle harde, ytre påkjenninger og alltid være pålitelige.

Vi har lang erfaring med effektiv serieproduksjon og vi er kjent for vår LEAN Manufacturing og svært høye produktkvalitet. Fabrikken er organisert slik at vi raskt kan bytte fra én produksjon til en annen. Våre fremtidsrettede metoder og produksjonsteknologier gir våre kunder betydelige effektiviseringsgevinster både med tanke på kvalitet, leveringstid og pris.

Dersom du har behov for våre tjenester eller vil vite mer om NOCA, ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å ta en prat med deg slik at vi eventuelt kan gi deg tilbud på de tjenester du har behov for:

Noca-Ansatte-OyvindPettersenØyvind Pettersen
Account Manager
+47 928 20 210

 

 

Noca-Ansatte-JonHenrikSingsaasJon Henrik Singsaas
Sales Manager
+47 918 48 508