Komponentdatabase

Organisasjonen

Noca er bemannet med høyt kvalifisert personell i alle ledd av vår organisasjon, og vår blanding av erfaring, formell utdanning og ferdigheter gjør organisasjonen sterk og kraftfull. Kundenes grad av tilfredshet er vår rettesnor for utvikling av alle sentrale områder i kunde-leverandørforholdet.

I kundeundersøkelsen som ble gjort våren 2010 sier kundene at Noca best kjennestegnes ved å være innovativ og fremtidsrettet, miljøansvarlig og en pålitelig aktør.

Beliggenheten vår i teknologihovedstaden gir oss den beste tilgangen på ny kvalifisert arbeidskraft. Samtidig er vi opptatte av ansattes ve og vel og jobber kontinuerlig med å beholde vår positive gnist og vinnerkultur.

For ytterligere å styrke våre ferdigheter har Noca inngått flere strategiske partnerskap med ulike enheter som har en bestemt detaljkompetanse som passer naturlig inn i vår serviceportefølje. I tett samarbeid med Rosenborg Ballklubb kurses alle våre ansatte jevnlig i praktisk samarbeid. Fra 20 ansatte i 1995, har selskapet vokst jevnt og trutt. I dag har selskapet 50 ansatte.

Attester:

Noca-Organisasjonen_illustrasjonsbilde