Komponentdatabase

Historisk godt første halvår for Noca

Noca AS kan nå rapportere et historisk godt resultat i første kvartal 2017 – og resultatet i andre kvartal ser ut til å bli tilnærmet like sterkt.

«Fornøyde kunder over tid er eneste vei til gode resultater», kommenterer administrerende direktør Frank Rudi i Noca.

Administrerende direktør i Noca Frank Rudi

I tillegg til en god start på året er Noca på god vei til å fylle opp ordrebøkene helt frem til august-september. Vi oppfordrer dermed våre kunder til å legge inn ordrer så tidlig som mulig slik at produksjonsplanleggingen blir så forutsigbar som mulig.

Positiv utvikling og nye trender
I et skiftende marked med stor nedgang i enkelte sektorer merkes det nå en positiv utvikling både i næringer med Norge og verden for øvrig som nedslagsfelt. I tillegg til at flere og flere nå utvikler sporingsteknologi ser vi en trend på at markedet bestiller større volum og lavere kompleksitet på produktene.

Tidlig involvering
«Vi skal fortsette å jobbe på en smart og smidig måte, slik at kundene fortsetter å sette sin elektronikkproduksjon til oss også i fremtiden. I tillegg oppfordrer vi kundene til å involvere oss tidligst mulig i utviklingsløpet sitt slik at vi kan bidra med vår kunnskap på komponentvalg, produktdesign og produksjonsplanlegging før kundens teknologi skal ut på markedet», avslutter Rudi.